Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.11.2019
NETRADIČNÍ TYPY ASFALTOVÝCH ŠINDELŮ
Do našeho e shopu jsme nově doplnili netradiční tvary a barvy asfaltových šindelů. Jedná se především o SBS modifkované šindele s 3D efektem, nebo nap... číst celé
01.10.2019
NEČEKEJTE NA JARO -TYČE A SÍTĚ K ROSTLINÁM MŮŽETE MÍT JIŽ POD STROMEČEK
Tyče a sítě k rostlinám vyrobené z kompozitních materiálů se vyznačují velmi vysokou pevností,dlouhou životností a odolností proti korozi. Mají téměř ... číst celé
13.08.2019
INOVOVANÝ MATERIÁL V 13
Vámi oblíbenou lepenku pod šindele V 13 jsme nově vylepšili samolepícím spojem přesahu. Snadno tak docílíte 100 % spojení přesahu velmi rychle a spole... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.10.2019
ASFALTOVÉ ŠINDELE - MODERNÍ KRYTINA PRO DOMÁCÍ KUTILY
Asfaltové šindele jsou progresivní střešní krytinou pro každého domácího kutila číst celé
01.08.2019
UŽ JSTE SLYŠELI O KOMPOZITNÍCH KARI SÍTÍCH
Čedičové kompozitní materiály jsou budoucností ve stavebnictví číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Orlibit s.r.o, se sídlem Osík 50, 569 67 Osík, IČ 28829158, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové , oddíl C, vložka 30177 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ASFALTOVÉ ŠINDELE - MODERNÍ KRYTINA PRO DOMÁCÍ KUTILY
09.10.2019
ASFALTOVÉ ŠINDELE - MODERNÍ KRYTINA PRO DOMÁCÍ KUTILY
Asfaltové šindele jsou progresivní střešní krytinou pro každého domácího kutila číst celé
UŽ JSTE SLYŠELI O KOMPOZITNÍCH KARI SÍTÍCH
01.08.2019
UŽ JSTE SLYŠELI O KOMPOZITNÍCH KARI SÍTÍCH
Čedičové kompozitní materiály jsou budoucností ve stavebnictví číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz