Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.11.2019
NETRADIČNÍ TYPY ASFALTOVÝCH ŠINDELŮ
Do našeho e shopu jsme nově doplnili netradiční tvary a barvy asfaltových šindelů. Jedná se především o SBS modifkované šindele s 3D efektem, nebo nap... číst celé
01.10.2019
NEČEKEJTE NA JARO -TYČE A SÍTĚ K ROSTLINÁM MŮŽETE MÍT JIŽ POD STROMEČEK
Tyče a sítě k rostlinám vyrobené z kompozitních materiálů se vyznačují velmi vysokou pevností,dlouhou životností a odolností proti korozi. Mají téměř ... číst celé
13.08.2019
INOVOVANÝ MATERIÁL V 13
Vámi oblíbenou lepenku pod šindele V 13 jsme nově vylepšili samolepícím spojem přesahu. Snadno tak docílíte 100 % spojení přesahu velmi rychle a spole... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.10.2019
ASFALTOVÉ ŠINDELE - MODERNÍ KRYTINA PRO DOMÁCÍ KUTILY
Asfaltové šindele jsou progresivní střešní krytinou pro každého domácího kutila číst celé
01.08.2019
UŽ JSTE SLYŠELI O KOMPOZITNÍCH KARI SÍTÍCH
Čedičové kompozitní materiály jsou budoucností ve stavebnictví číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Orlibit s.ro., se sídlem Osík 50, 569 67 Osík, IČ 28829158, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové , oddíl C, vložka 30177 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresuinfo@orlibit.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ASFALTOVÉ ŠINDELE - MODERNÍ KRYTINA PRO DOMÁCÍ KUTILY
09.10.2019
ASFALTOVÉ ŠINDELE - MODERNÍ KRYTINA PRO DOMÁCÍ KUTILY
Asfaltové šindele jsou progresivní střešní krytinou pro každého domácího kutila číst celé
UŽ JSTE SLYŠELI O KOMPOZITNÍCH KARI SÍTÍCH
01.08.2019
UŽ JSTE SLYŠELI O KOMPOZITNÍCH KARI SÍTÍCH
Čedičové kompozitní materiály jsou budoucností ve stavebnictví číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz